Ege Postası
Geri

Atatürk sevdiği şarkıları ile anılacak

Selçuk Belediyesi bu yıldüzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinliklerini Koro ile sonlandırıyor.
Atatürk sevdiği şarkıları ile anılacak
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Kasım 2012 Cuma 17:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-    “Cumhuriyet’e Bağlılık ve Ata’ya Saygı”adı altında 29 Ekim tarihinden itibaren konserler, fener alayı, sergiler, anıtkabir ziyareti gibi birçok etkinlikler düzenleyen Selçuk Belediyesi anlamlı haftanın etkinliklerini 10 Kasım Cumartesi günü Selçuk Belediye Tiyatro Salonunda saat 20:00 de Selçuk Belediyesi Korosunun vereceği konser ile sonlandırıyor. Tarihimiz açısından önemli olan bu günlerin şanına yakışır bir şekilde kutlandığını ve anıldığını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa ÜLGÜR “Laik, Demokratik Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ü yitirişimizin 74.yılında da artan özlemimiz, değişmeyen sevgi ve saygımızla anıyoruz. Kurduğu Cumhuriyet ve bize emanet ettiği bu güzel vatan sonsuza kadar yaşatılacaktır”dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası