Ege Postası
Geri

Atilla Kaya; ''Menderes'i yok sayanları Menderesliler de yok sayacak''

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, partisinin Menderes İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında konuştu.
Atilla Kaya; ''Menderes'i yok sayanları Menderesliler de yok sayacak''
Haberler / Seçim
17 Nisan 2023 Pazartesi 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Menderes'i İzmir'in çöplüğü yapmak istediğini hatırlatan Kaya, doğasıyla, tarımıyla, tarihiyle, deniziyle, turizmiyle öne çıkan Menderes'i çöpe layık görenlerin 14 Mayıs'ta sandıkta gereken cevabı alacağını söyledi.

MENDERES'İ YOK SAYANLARI MENDERESLİLER DE YOK SAYACAK!

Kaya, "Suyumuzun kaynağı, tarımın merkezi ve turizm cenneti Menderes'i çöpkent yapmak isteyenlere hemşehrilerimiz hak ettikleri cevabı verecekler. Menderes için hiçbir hizmet üretmeyip, bereketli bir tarım ovasının ortasına çöp tesisi yapmaya kalkanlar ne kadar büyük bir hata yaptıklarını anlayacak. Menderes'i yok sayanları Menderesliler de yok sayacak" şeklinde konuştu.


MENDERES DEVASA KAMU YATIRIMLARIYLA GELECEĞE YÜRÜYOR

Menderes'e 2014-2019 dönemindeki AK Parti belediyeciliği döneminde rekor hizmet gerçekleştirildiğini belirten Kaya, hem o dönemde hem de son dönemde ilçede kamu yatırımlarında da rekor kırıldığını ifade etti. İZBAN’dan doğalgaza, hastaneden gençlik merkezine, yeni okullardan yeni spor alanlarına, karayolu çalışmalarından kavşak düzenlemelerine kadar birçok kamu yatırımının Menderes'e kazandırıldığını söyleyen Kaya, "Onlar Menderes'i çöpe layık görürken, biz ise tarımsal organize sanayi bölgesiyle, turizmden artan payı, kamu yatırımlarıyla güçlü ve modern bir Menderes planladık. Yaptıklarımız, eserlerimiz ortada. Varsa bir eserleri, çıksınlar konuşsunlar. Eser üzerinden, hizmet üzerinden konuşmayı bilmeyenler ancak polemik üretir. Bunu da çok iyi biliyoruz" dedi.

MENDERES'E TAM TEŞEKKÜLLÜ HASTANE YAPTIK

75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi'nin son sistem poliklinikleri, diyaliz ünitesi, acil servisi ve ameliyathaneleriyle tam teşekküllü bir hastane olduğunu hatırlatan Kaya, "Menderes Devlet Hastanemiz ilçemize çok yakıştı. 4 ameliyathane salonu, yetişkin ve çocuk yoğun bakım üniteleri ile 40 adet poliklinik odası, 3 doğum salonu, 10 diyaliz ünitesiyle her türlü ihtiyaca cevap verebiliyor. Modern mimarisiyle de dikkati çeken hastanemiz, vatandaşlarımıza otel konforunda sağlık hizmeti sunuyor" ifadesinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası