Ege Postası
Geri

CHP İzmir'den Karşıyaka'ya dev seçim üssü!

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerde seçim hazırlıkları sürüyor. CHP İzmir İl Başkanlığı 2. Bölge seçim koordinasyonunu sağlamak adına Karşıyaka Anadolu Caddesi'nde büyük bir seçim ofisi açtı.
CHP İzmir'den Karşıyaka'ya dev seçim üssü!
Haberler / Seçim
11 Nisan 2023 Salı 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine 32 gün kaldı.

Siyasi partilerde seçim hazırlıkları üst seviyeye çıkarıldı. CHP İzmir İl Başkanlığı bu kapsamda her iki seçim bölgesinde birer seçim ofisi açma kararı aldı.

2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Anadolu Caddesi üzerinde açıldı.

Açılışı yapılan ofisin ilk konuklarından biri Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay oldu.

2. Bölge SKM Millet İttifkaı cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tanıtımının yapılacağı ve 2. Bölge Milletvekili adaylarının çalışmalarını yürüteceği bir üs oalcak.

SEÇİM PLANLARININ ÇALIŞILDIĞI ALAN

"SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİMİZ BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAK"

Seçim ofisinde açıklama yapan karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay "Erişim ulaşım açısından önemli güzel bir noktada buradan çok başarılı çalışmalar olacağını, iyi bir Koordinasyon Merkezi olarak görev yapacağını düşünüyorum" dedi  Başkan Tugay sözlerine söyle devam etti; "Şu anda bulunduğumuz ofis ikinci bölgenin merkezidir. Seçim Koordinasyon Merkezi diyelim ve sadece Karşıyaka değil, ikinci bölgedeki tüm seçim çalışmalarının organize edildiği bir merkez olarak tasarlandı. Bizim açımızdan bu merkezin Karşıyaka'da olması hem gururdur hem de sorumluluktur. Bulunduğu yer açısından özellikle şunu istemiştik. Karşıyaka'nın bir sahile yakın olan daha köklü mahallelerimizin olduğu bölgesi var. Bir de Anadolu caddesinin üzerinde olan daha sonradan yerleşmiş ama yine yoğun mahallelerimizin olduğu bir bölgemiz var. Biliyorsunuz Anadolu caddesi bu iki bölgenin tam ortasından geçer. Mücadelenin ortasında açtığımız bu büyük ofis aynı zamanda Karşıyaka'nın merkezi konumunda olan bir yer. Anadolu caddesi çok yoğun trafiğin olduğu bir alan. O yüzden de görünürlüğü yüksek olacak. Erişim ulaşım açısından önemli güzel bir noktada buradan çok başarılı çalışmalar olacağını, iyi bir Koordinasyon Merkezi olarak görev yapacağını düşünüyorum." açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası