Ege Postası
Geri

Avcı: Kazanmak bu oyuncu grubu için çok iyi olacaktı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hazırlık maçı da olsa sahadaki oyuncu grubu için kazanmanın çok iyi olacağını söyledi.Letonya ile yapılan hazırlık maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik...
Avcı: Kazanmak bu oyuncu grubu için çok iyi olacaktı
Haberler / Spor
29 Mayıs 2013 Çarşamba 00:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hazırlık maçı da olsa sahadaki oyuncu grubu için kazanmanın çok iyi olacağını söyledi.

Letonya ile yapılan hazırlık maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Abdullah Avcı, “Yeni oyuncularla beraber, ilk defa ve bunun yanında çok az oynayan oyuncuların saniye aldığı bir oyun oldu. İnanılmaz derecede bir futbol maçında neler yapılması gerektiğini sahaya yansıtan ve bunun karşılığında 2 – 0 öne geçen ve birçok gol kaçıran bir takım vardı sahada. Hazırlık maçı dahi olsa kazanmak en azından bu genç oyuncu grubunun morali açısından çok iyi olacaktı.” şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı, kampta kalan 3 günlük süreci, Letonya maçının artılarını ve eksilerini değerlendirerek geçireceklerini kaydederek, “Sezonun son maçını da oynayıp en iyi şekilde ülkemize dönmek istiyoruz.” dedi.

Mert’in yediği gollerle ilgili bir soruya ise Avcı, “Bir takımın yediği goller ve bir takımın attığı goller olarak değerlendirmek lazım. Bir gol her şeyi değiştirerek rakibi daha dirençli hale getirebiliyor. Bugün bunu yaşadık.” cevabını verdi.

2014 Dünya Kupası Eleme Grubu’nda kalan maçlarda farklı bir kadro düşünüp düşünmediği yönünde bir soruya ise Avcı, şu karşılığı verdi: “Ligdeki her futbolcunun performansını değerlendiriyoruz. Ligdeki performansı iyi olan oyuncuları bu kamp döneminde değerlendiriyoruz. Bugün 24 yaş ortalamasıyla sahada yer aldık. Bunlar zaman zaman çağırıp zaman zaman kullandığımız oyuncular. Lig başlayacak futbolcularımız maçlarını yapacaklar ve ondan sonraki süreci değerlendireceğiz.”

A Milli Takım’ın Beşiktaşlı futbolcusu Olcay Şahan ise “Burası kendi evim sayılır ve kendi evimde böyle bir performans gösterdiğim için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası