Ege Postası
Geri

Menajer Ahmet Bulut: Arda Turan dönmeyecek, Nani için sabır gerek

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, yıldız oyuncunun Türkiye'ye dönmeyeceğini açıkladı. Bulut, Galatasaray'ın gündemindeki Nani ile ilgili olarak ise sabır gerektiğini söyledi.Atletico Madrid kulübünün Arda Turan'ı satmayı düşünmediğini...
Menajer Ahmet Bulut: Arda Turan dönmeyecek, Nani için sabır gerek
Haberler / Spor
28 Mayıs 2013 Salı 18:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, yıldız oyuncunun Türkiye'ye dönmeyeceğini açıkladı. Bulut, Galatasaray'ın gündemindeki Nani ile ilgili olarak ise sabır gerektiğini söyledi.

Atletico Madrid kulübünün Arda Turan'ı satmayı düşünmediğini ifade eden Ahmet Bulut, ntvspor'a yaptığı açıklamada, "Başkan Enrique Cerezo Arda'yı bırakmıyor. Arda seneye yine Atletico Madrid forması giyecek." dedi.

Bulut, Galatasaray'ın Manchester United'dan kadrosuna katmayı düşündüğü Nani ile ilgili de bilgiler verdi. Portekizli oyuncunun, kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu dile getiren Ahmet Bulut, transferin kolay olmadığını, Galatasaray'ın sabırlı olması gerektiğini söyledi.

Bulut, ayrıca Rubin Kazan'la yollarını ayıracak olan Gökhan Töre içinse ne Beşiktaş ne de Galatasaray'dan teklif almadığını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası