Ege Postası
Geri

Avcılar sakat bıraktı yürüteçle ayağa kalktı

Manisa'da, 6 ay önce pompalı tüfekle vurulunca tek bacağını yitiren sokak köpeği, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde uygulanan tedavinin ardından yürüteçle ayağa kalktı.
Avcılar sakat bıraktı yürüteçle ayağa kalktı
Haberler / Ege
2 Şubat 2016 Salı 16:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yunusemre'nin Büyüksümbüller Mahallesi'nde geçen yıl ağustos ayında pompalı tüfekle yaralanması sonucu sağ arka bacağını yitiren sokak köpeği, Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuştu. Bir hayırsever vatandaşın bağışladığı özel yürüteçle yürüyebilen köpek, barınaktaki diğer köpekler gibi ayaklarının üzerinde durmaya başladı.



ÇOK MUTLU
Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Sorumlu Veteriner Hekimi Uğur Dilik, 'Sümbül Efe' adını verdikleri köpekle ilgili şunları söyledi:



"İlk tedavisini yaptıktan sonra bizi aşan bir durum olduğunun farkına vardık. Daha sonra tam teşekküllü özel bir hastaneye gönderdik. Orada iki defa omurilik ameliyatı gerçekleşti, fakat iyileşemedi. Tek bacağını kullanabiliyor, diğer bacağı ise felçli bir şekilde sakat kaldı. Hayırsever bir vatandaşın aracılığıyla, köpeğe taktığımız özel yürüteçle, sağlığına kavuşturmuş olduk. Artık doya doya koşup oynayabiliyor. Gözündeki mutluluğu anlayabiliyoruz. Omuriliği parçalandığı için iyileşmesi biraz zor bir durum."  (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası