Ege Postası
Geri

Kış ortasında yazı yaşadılar

Bodrum'da yüzünü gösteren güneşli hava, kış mevsiminde yazdan kalma bir gün yaşattı. Kimileri sahildeki kafelerde oturup yürüyüş yaparken, kimileri de denize girmenin keyfini yaşadı.
Kış ortasında yazı yaşadılar
Haberler / Ege
1 Şubat 2016 Pazartesi 11:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yurdun büyük bir bölümünde soğuk ve yağışlı hava etkili olurken, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yazdan kalma bir gün yaşandı. Güneşte hissedilen sıcaklık 24 dereceye kadar ulaşırken, İzmir'den tatile gelen Baran Demirok ve kızı 4 yaşındaki Sade Demirok denizin keyfini çıkardı. Kış mevsiminde deniz keyfi yaşayan Demirok, "Yılın bu dönemlerinde Bodrum'a geliyorum. Kış aylarında Bodrum'a geldikçe denize girmeye özen gösteriyorum.



Bu kez 4 yaşındaki kızımla birlikte üşümeden denize girdik" dedi. Kimi Bodrumlular ve tatilciler de sahildeki kafeteryalarda kısa kollu tişörtlerle oturdu, çocuklar deniz kenarında ayaklarını denize sokarak oyun oynadı. Bazı vatandaşlar da Cumhuriyet Caddesi sahilinde ve Barlar Sokağı'nda yürüyüş yaptı. Meteoroloji yetkilileri tarafından haftaya yağmurla başlayacak olan Bodrum'da, salı günü yeniden güneş açacağı belirtildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası