Ege Postası
Geri

Ay-Yıldız Park Menderes'e renk katacak

Menderes Belediyesi tarafından ilçe merkezinin girişinde yer alacak Ay-Yıldız Park ilçeye kazandırılıyor.
Ay-Yıldız Park Menderes'e renk katacak
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Ekim 2016 Çarşamba 09:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe merkezi girişine kazandırılacak modern park için çalışmalar hızla sürüyor.  İçerisinde kadınlar kulübü,  çocuk oyun alanı, havuz, oturma alanları ve Menderes’in simgesi Taş Köprü’nün de modernize edilmiş halinin yer alacağı Ay-Yıldız Park 3 bin metrekare alandan oluşacak. Çalışmalar kapsamında kadınlar kulübü için binanın dış kaplaması yapılırken, çocuklar için oyun gurubu alana yerleştirilerek, park çevresi bollard ile kaplandı.

İlçeye çok yakışacak

Çalışmayla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Hayata geçirdiğimiz Ay-Yıldız Parkımız Menderes’e farklı bir hava katacak. İlçe merkezi girişimizde yer alacak parkımız modern mimarisi ile herkesin beğenisini toplayacak. Projemiz hızla devam ediyor. Projemizde çocuklarımız için oyun alanı yer alırken, çocuklarımızla birlikte kadınlarımızı da düşündük. Kuracağımız kadın kulübünde kadınlarımıza da sosyal bir alan kazandırmış olacağız. Yaptığımız çevre düzenlemeleriyle de vatandaşlarımız aileleriyle keyifle zaman geçirebilecek. Ay-Yıldız Parkımız tamamlandığında ilçemize çok yakışacak” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası