Ege Postası
Geri

Aytun Çıray, CHP'yi 'koku' üzerinden topa tuttu: 'İzmirliler saygıyı hak etmiyorlar mı?'

İYİ Parti’den istifa eden, dört dönem İzmir Milletvekilliği yapan Aytun Çıray, İzmir Körfezi üzerinden eski partisi CHP'ye yüklendi. Çıray açıklamasında, "Nasıl olsa İzmirliler hayat tarzlarını korumak için "tıpış tıpış CHP'ye oy vermeye gideceklerdir" anlayışı var. Ayıp! Hadi hizmetten vazgeçtik... Ben de dahil... Atatürk'ün hatırına hep CHP'lileri seçen vefakâr İzmirliler hiç olmazsa saygı görmeyi hak etmiyorlar mı?" dedi.
Aytun Çıray, CHP'yi 'koku' üzerinden topa tuttu: 'İzmirliler saygıyı hak etmiyorlar mı?'
Haberler / Yerel Politika
16 Mart 2024 Cumartesi 19:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İYİ Parti’den istifa eden eski İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İzmir Körfez'i üzerinden CHP'ye yüklendi.

Sosyla medya hesabından açıklama yapan Çıray, "Nasıl olsa İzmirliler hayat tarzlarını korumak için "tıpış tıpış CHP'ye oy vermeye gideceklerdir" anlayışı var. Ayıp! Hadi hizmetten vazgeçtik... Ben de dahil... Atatürk'ün hatırına hep CHP'lileri seçen vefakâr İzmirliler hiç olmazsa saygı görmeyi hak etmiyorlar mı?"

Aytun Çıray'ın açıklaması şu şekilde;

"İZMİRLİLER HİÇ OLMAZSA SAYGIYI HAK ETMİYORLAR MI?

Özellikle CHP'li seçmenlerden çok sayıda mesaj almama karşın... Bu makaleyi yazmadan önce CHP yönetiminden bir düzeltme olacak mı diye bekledim. Ama muhalefet "İzmir kokuyor" dediğinde tepki verenlerden çıt çıkmayınca mecbur kaldım.

Mesaj gönderen CHP'liler... İTO'da mevcut Başkan'ın "Körfezdeki kokuyu hallettik sıra yüzmeye geldi," demesinden... Müstakbel Başkan'ın da "Kokuyu bitiririz ama yüzmeyi garanti edemem" demesinden çok üzgünlerdi. "Bari destek için sahaya davet ettikleri ve İzmir'i 15 yıl yöneten Aziz Kocaoğlu'na saygı gösterselerdi," diyorlardı.

Gördüğünüz gibi... 25 yıldır CHP'nin yönettiği İzmir'de muhalefete gerek yok. "İzmir kokuyor" veya "yok kokmuyor ama yüzülemiyor" diyenler CHP'li başkanlar. Hatta bir ara CHP'nin geçmiş 20 yılını çöpe atacak şekilde "Kokunun %90'nını hallettik" diye pankart bile açmışlardı.

*** Bu rahatlığın arkasında ne var biliyor musunuz? Nasıl olsa İzmirliler hayat tarzlarını korumak için "tıpış tıpış CHP'ye oy vermeye gideceklerdir" anlayışı var. Ayıp! Hadi hizmetten vazgeçtik... Ben de dahil... Atatürk'ün hatırına hep CHP'lileri seçen vefakâr İzmirliler hiç olmazsa saygı görmeyi hak etmiyorlar mı?"

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası