Ege Postası
Geri

BASİFED'de iddialı hedefler

Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mayıs ayında seçilen Levent Akgerman, yeni döneme iddialı hedeflerle giriyor.
BASİFED'de iddialı hedefler
Haberler / Genel
25 Eylül 2014 Perşembe 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Yeni dönem çalışmalarını anlatmak için Swissotel Büyük Efes'te BASİFED Yönetim Kurulu Üyeleri ile gazeteciler bir araya geldi. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda BASİFED'in yeni dönem çalışmalarını anlatan Yönetim Kurulu Üyeleri, Federasyonun bundan sonra sesinin daha gür çıkacağını ve etkin çalışmalara imza atacağını ifade etti. Toplantıda konuşan BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman, yaz döneminin sona ermesi ile birlikte hızlı bir tempoda çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Türkiye'de iş dünyasında sivil toplum örgütlerinin gelişmesinde İzmir'in öncü olduğuna dikkat çeken Akgerman, bundan sonra da İzmirli işadamları olarak bu kurumlarda daha etkin olarak çalışmak istediklerini kaydetti. Üst kuruluşları TÜRKONFED'in son dönemde Türkiye'de öne çıkan bir kurum olduğunu, hedeflerinin bu kurumun başına Mart 2015 tarihinde yapılacak seçimlerinde İzmirli bir başkan getirmek olduğunu ifade eden Akgerman, bu konuda çalışmalara başladıklarını söyledi. Halen TÜRKONFED Başkan Yardımcısı olan Temel Aycan Şen'i Başkanlık için ikna etmeye çalıştıklarını anlatan Akgerman, “Kendisi henüz karar vermedi ama biz kurumun başında mutlaka İzmirli başkan olmasını istiyoruz. Bunun için çalışacağız. İzmir'e bu başkanlığı getirmek istiyoruz" dedi. 

Yeni dönemde BASİFED üyesi derneklerle daha yakın çalışacaklarını, projelerini BASİFED çatısı altında hayata geçirmek istediklerini anlatan Akgerman, BASİFED'i yeni katılımlarla daha da büyütmeyi amaçladıklarını vurguladı. Üye derneklerinin proje için BASFED bünyesinde rekabet eder bir yapıya kavuşmasını ve bu sayede güzel çalışmaların ortaya çıkmasını sağlayacaklarını dile getiren Akgerman, İzmir'in adını da bulundukları platformlarda daha gür duyuracaklarını sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası