Ege Postası
Geri

Hafta sonu için plan yapanlar bu habere dikkat

Cuma günü öğleden sonra Balkanlar'dan gelen yağışlı havanın etkisi altına girecek Kıyı Ege ile Marmara'da hafta sonu yağmur ve soğuk bekleniyor.
Hafta sonu için plan yapanlar bu habere dikkat
Haberler / Genel
24 Eylül 2014 Çarşamba 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Marmara ve Kıyı Ege, cuma günü öğleden sonra Balkanlar'dan gelecek yağışlı havanın etkisi altına girecek.

Özellikle cumartesi günü Balıkesir, Bursa, Yalova, Çanakkale, İstanbul ile İzmir, Aydın'ın kıyı kesimlerinde, Manisa ve İstanbul'da etkili olacak yağışlarla hava sıcaklıkları 20 derecenin altına kadar düşecek.

Pazar günü Balıkesir ve İstanbul'da hava sıcaklığının 18, Yalova'da 16, Çanakkale'de 15, İzmir ve Aydın'da 23, Bursa ve Manisa'da 21 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı bulutlu 19 İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 20 İzmir: Parçalı ve az bulutlu 26 Adana: Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30 Antalya: Parçalı ve az bulutlu 30 Samsun: Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı sağanak yağışlı 23 Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı sağanak yağışlı (Yağışların; bugün kuvvetli olması bekleniyor.) 20 Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19 Diyarbakır: Parçalı, zamanla çok bulutlu; bugün öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 (CUMHURİYET)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası