Ege Postası
Geri

BEM’de yeni dönem kayıtları başladı

Buca Belediyesi’nin yılda 1000 öğrenciye ders desteği vermek üzere hizmete açtığı Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi (BEM) 2016-2017 eğitim öğretim sezonu için kayıt almaya başladı. BEM’de eğitim sezonu açılıyor
BEM’de yeni dönem kayıtları başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Haziran 2016 Çarşamba 11:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Merkez, 24 Haziran’a kadar sürecek olan başvuruların ardından 27-30 Haziran tarihleri arasında yapılacak seviye tespit sınavları ile eğitim sezonunu açacak.

Buca Belediyesi’nin ailelerin eğitim giderlerine destek olmak amacıyla projelendirip, yılda 1000 öğrenciye ücretsiz ders desteği vermek üzere faaliyete geçirdiği Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi (BEM) yeni dönem için kayıtlarını açtı.

12’nci sınıf öğrencilerin LYS ve LGS sınavlarına hazırlıklarında ücretsiz takviye ders alabildiği Merkez yeni dönem için hazırlıklarını tamamlayıp öğrencileri davet etmeye başladı. 24 Haziran’a kadar BEM’e başvuracak olan öğrenciler 27-28-29-30 Haziran tarihlerinde saat 09.30’da yapılacak seviye tespit sınavlarının ardından 12. sınıfın tüm derslerinden ücretsiz ders desteği alabilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası