Ege Postası
Geri

BİNSADER sağlık çalışanlarını iftarda buluşturdu

Bingöl'de faaliyet gösteren Bingöl Sağlık Gönüllüleri Derneği (BİNSADER), düzenlemiş olduğu iftar programı ile Bingöl'de çalışan sağlıkçıları buluşturdu. Amaçlarının birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu ifade eden BİNSADER...
BİNSADER sağlık çalışanlarını iftarda buluşturdu
Haberler / Genel
31 Temmuz 2013 Çarşamba 03:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bingöl'de faaliyet gösteren Bingöl Sağlık Gönüllüleri Derneği (BİNSADER), düzenlemiş olduğu iftar programı ile Bingöl'de çalışan sağlıkçıları buluşturdu. Amaçlarının birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu ifade eden BİNSADER Başkanı Op. Dr. Mahmut Sinan Abit, dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Her geçen gün üye sayılarının arttığını belirten Abit, ''Mecburi hizmet bölgesinin gönüllü sağlık çalışanları olarak 2012 yılında kurduğumuz dernek, çok sayıda sosyal projede yer aldı. Güneydoğu Uluslararası Sağlık Federasyonu (GUSAF) üyesi olan derneğimiz, Bingöl'deki sosyal projelerinin yanı sıra sağlık çalışanlarını bir araya getiren ve kaynaştırmayı hedefleyen gezi programları da düzenlemiştir'' ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşma sonrasında davetlilere ney ve gitar eşliğinde tasavvuf müziği dinletisi yapıldı. Programa Bingöl Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri M. Akif Güler, İl Sağlık Müdürü Abdullah Demir, Halk Sağlık Müdürü Vedat Soyiler, hastane başhekimleri, başhekim yardımcıları ve çok sayıda sağlıkçı katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası