Ege Postası
Geri

BUDO Ramazan Bayramı'nda sefer sayısını artırdı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan BUDO, arife günü ve bayram boyunca yenilenen tarifesi ile hizmet verecek. Özellikle arife günü yaşanacak yoğunluk dikkate alınarak BUDO’nun sefer sayısı karşılıklı olarak 7’ye çıkarıldı....
BUDO Ramazan Bayramı'nda sefer sayısını artırdı
Haberler / Ekonomi
5 Ağustos 2013 Pazartesi 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan BUDO, arife günü ve bayram boyunca yenilenen tarifesi ile hizmet verecek. Özellikle arife günü yaşanacak yoğunluk dikkate alınarak BUDO’nun sefer sayısı karşılıklı olarak 7’ye çıkarıldı.

    Bursa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'na yönelik bir dizi tedbir aldı. Kent Meydanı’ndaki otobüs durağından arife günü ile bayramın 1. günü, 10.00 ile 17.00 saatleri arasında her saat başı karşılıklı olarak Hamitler Kent Mezarlığı’na ücretsiz otobüs seferleri hizmet verecek. Hamitler’e ulaşımı sağlayan bu otobüs, Kent Meydanı, Ulubatlı Hasan Bulvarı, İzmir Yolu, Yeni Mudanya Yolu, Filament Kavşağı, Kavaklı ve Albayrak caddeleri istikametini kullanıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Müdürlüğü ile hafif raylı sistemin işletmesini yürüten BURULAŞ Genel Müdürlüğü, vatandaşların bayram süresince rahat ve güvenli bir biçimde yolculuk etmelerini sağlamak için her türlü önlemi alarak normal seferlerini sürdürecek. Vatandaşlar ulaşımla ilgili her türlü talep ve şikayetlerini ise 444 99 16 numaralı ulaşım hattına bildirebilecek.

    BUDO SEFERLERİ ARTIRILDI

    BUDO, arife günü ve bayram boyunca yenilenen tarifesi ile hizmet verecek. Özellikle arife günü yaşanacak yoğunluk dikkate alınarak BUDO’nun sefer sayısı karşılıklı olarak 7’ye çıkarıldı. Arife günü Mudanya’dan ilk sefer 07.00’da başlarken, son sefer de 21.15’te gerçekleşecek. Aynı gün Kabataş’tan ilk sefer 08.30’da, son sefer ise 21.15’te yapılacak. Bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günü boyunca karşılıklı olarak 5 sefer yapılacak. Pazar günü ise karşılıklı olarak 7 sefer gerçekleştirilecek.

    Öte yandan hem arife günü hem de 11 Ağustos Pazar günü Mudanya – Avşa – Tekirdağ seferi yapılacak. Mudanya’dan 08.30’da hareket edecek olan gemi, saat 11.15’te Avşa’dan hareket edip, Tekirdağ’a ulaşacak. Dönüş için saat 12.30’da Tekirdağ’dan hareket edecek olan gemi saat 17.30’da Avşa’dan hareket edip saat 20.00’da Mudanya’ya ulaşacak. 12 Ağustos Pazartesi gününden itibaren ise normal tarifeye dönülecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası