Ege Postası
Geri

Baba ve üvey oğlu bıçaklandı

MANİSA’nın Turgutlu İlçesi’nde, çeşitli suçlardan aranan 57 yaşındaki Tahir Demirbilek ile üvey oğlu 22 yaşındaki Ejder Esen, sokakta gürültü yaptıkları için uyardıkları 4 kişi tarafından bıçaklandı. Yaralanan baba ve üvey oğlu, hastaneye kaldırıldı.
Baba ve üvey oğlu bıçaklandı
Haberler / Ege
19 Mart 2013 Salı 15:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Manisa - Olay, Turgutlu İlçesi Bozkurt Mahallesi Limoncu Sokak’ta bugün saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Sokakta park halindeki otomobilleri tekmeleyip gürültü yapan kimliği belirsiz 4 kişi ile onları uyaran Tahir Demirbilek ve üvey oğlu Ejder Esen arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 4 kişi, baba ve üvey oğluna bıçakla saldırdı. Demirbilek bacaklarından, Esen ise karnından yaralandı. 4 kişi ise ortadan kayboldu.

Gürültüler üzerine sokağa çıkanlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 2 yaralı ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu arada baba ve üvey oğlunun çeşitli suçlardan arandığı belirtildi. Polis, kaçan 4 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası