Ege Postası
Geri

Babacan: Bugünkü acı haberler karşısındaki üzüntümü tarif etmem imkansız

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Bugünkü acı haberler karşısındaki üzüntümü tarif etmem imkansız. Canilerin aramızdan aldığı müzisyen Onur Şener’in bir daha kızıyla şarkılar söyleyemeyecek, sahnede sevenleriyle buluşamayacak olması kahredici. Şener’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Canımızı acıtan diğer haber ise yine bir kadın cinayeti. Katledilen İlksen Tüzün’e Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Bu şiddet sarmalı ülkemizi mahvediyor” açıklamasını yaptı.
Babacan: Bugünkü acı haberler karşısındaki üzüntümü tarif etmem imkansız
Haberler / Politika
3 Ekim 2022 Pazartesi 22:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya hesabından, istek şarkıyı çalmadığı için katledilen Onur Şener ve eşi tarafından katledilen İlksen Tüzün için başsağlığı mesajı yayınladı. Babacan, şu açıklamayı yaptı:

“Bugünkü acı haberler karşısındaki üzüntümü tarif etmem imkansız. Canilerin aramızdan aldığı müzisyen Onur Şener’in bir daha kızıyla şarkılar söyleyemeyecek, sahnede sevenleriyle buluşamayacak olması kahredici. Şener’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Canımızı acıtan diğer haber ise yine bir kadın cinayeti. Katledilen İlksen Tüzün’e Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Bu şiddet sarmalı ülkemizi mahvediyor.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası