Ege Postası
Geri

Babuşcu: Kazlıçeşme’ye gidenler çimleri dahi ezmedi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Kazlıçeşme’de düzenlenen milli iradeye saygı mitingine giden partililerin çimleri ezmemek için kaldırımda sıkışık şekilde yürüdüğünü söyledi. Babuşcu, “Diğer tarafta yakıp yıkan...
Babuşcu: Kazlıçeşme’ye gidenler çimleri dahi ezmedi
Haberler / Güncel
21 Haziran 2013 Cuma 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Kazlıçeşme’de düzenlenen milli iradeye saygı mitingine giden partililerin çimleri ezmemek için kaldırımda sıkışık şekilde yürüdüğünü söyledi. Babuşcu, “Diğer tarafta yakıp yıkan bir anlayış var. Bizim çevreci anlayışımız, bir söylemin ötesinde hayatla ortaya konan projelerle devam ediyor.” dedi.

Bağcılar Belediyesi’nin ‘nostalji bahçeleri’ etkinliğine; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve birçok davetli katıldı.

Gezi parkı olaylarının yaşandığı dönemde bu projelerin kendilerini mutlu ettiğini belirten İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, “Bugünlerde hepimizin belleğinde parkların özel bir yeri oldu. Sadece İstanbul’un değil, tüm dünyayı huzursuz eden bir parktan, bugün çok güzel bir parka geldik. Bugünkü parkımız çevresel duyarlılık açısından önemli bir yere sahip. Her park insanlarımıza mutluluk ve huzur vermesi için hazırlanıyor ve her gecen gün parklarımızın sayısı artıyor. İlçemizde toplam park sayısı 185 olmuştur. Bu yüzden Bağcılar bu konuda en müstesna ilçelerimizden birisidir.” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte konuşan Aziz Babuşcu da, parti olarak çevreci anlayışlarını ortaya koydukları projelerle gösterdiklerini aktardı.
Babuşcu, “Kazlıçeşme’ye binlerce insan gelirken arkadaşlarımızın yapmış olduğu bir tespiti sizinle paylaşmak istiyorum; sahil yolunu kullanarak binlerce insan konvoy halinde yürüyerek miting alanına ulaşmaya çalışıyor. Bir tarafta ise yakıp yıkan, kıran döken bir anlayış Pazar günü binlerce insan Kazlıçeşme’ye yürürken çimlere basmamak adına kaldırımda sıkışık yürümeye devam ediyor. Diğer tarafta ise çevreci duyarlılıkla başladığı söylenen ama çevreyi yakıp yıkan hükmeden bir anlayış. Bizim çevreci anlayışımız, bir söylemin ötesinde hayatla ortaya konan projelerle devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Nostalji bahçelerinin örnek bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise, “Üzüm bahçeleriyle başladığımız nostalji bahçelerimize kestane bahçemiz ve fındık bahçemizi de ekledik. Bundan sonraki projelerimiz Bitlis'in cevizi, elmanın ana yurdu Amasya Tokat ve Kazakistan’ın elmasıyla, Adıyaman’ın nar bahçesiyle Siirt’in fıstık bahçesiyle nostalji bahçelerimize devam ediyoruz.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası