Ege Postası
Geri

Bahçecilik kursu üçüncü yılında

Güzelbahçe Belediyesi'nin TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi, TEMA ve GÜLDER’in işbirliğiyle gerçekleştirilenbahçecilik kursunun üçüncü dönem eğitimi başladı.
Bahçecilik kursu üçüncü yılında
Haberler / İzmir
18 Aralık 2012 Salı 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Güzelbahçe Amfi Tiyatrosu’nun salonlarında teorik olarak verilen bahçecilik kursunda ilk dersi, aynı zamanda Peyzaj Mimarı olan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Yüksek Ziraat Mühendisi Nihal Ciğerim verdi.
Kursiyerler, İzmir'de bahçecilik kursunun sadece Güzelbahçe'de verildiğini bu nedenle kursu organize edenlere teşekkür etti.
Güzelbahçe'nin yanı sıra İzmir'in çeşitli ilçelerinden kursiyerlerin katıldığı kurs, 24 hafta sürecek.
Her hafta cuma günü verilecek olan bahçecilik kursunu, Ziraat Mühendisleri Şebnem Karaman, Haslet Akıllıoğlu, Peyzaj Mimarı Ziya Hazeral ve Peyzaj Mimarları Odası’nın görevlendireceği peyzaj mimarları veriyor.
Eğitimde bahçedeki çiçek ve bitkilerin bakımının yanı sıra peyzaj düzenlemesi, aşılama, gübreleme, zararlılarla mücadele,sulama, budama ve toprak bilgisi gibi konularda dersler veriliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası