Ege Postası
Geri

Bakan Bayraktar: Iğdır’dan Muğla’ya dek her yeri Trabzon gibi görüyoruz

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Tanıtım Günleri’nin açılışını yaptı.İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ‘nun katıldığı açılış töreninde horon tepildi, Kur’an-ı...
Bakan Bayraktar: Iğdır’dan Muğla’ya dek her yeri Trabzon gibi görüyoruz
Haberler / Güncel
27 Eylül 2013 Cuma 14:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Tanıtım Günleri’nin açılışını yaptı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ‘nun katıldığı açılış töreninde horon tepildi, Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Trabzon Valisi Abdi Celil Öz ve Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da hazır bulunduğu törende bir konuşma yapan Bakan Bayraktar, “Trabzonlu’nun en önemli yanlarından biri vatanını Trabzon kadar hatta Trabzon’dan daha çok sevmesidir. Vatanın her karış toprağını sevmesidir, 81 ili kendi ili ile bir tutmasıdır. ‘Bize her yer Trabzon’ söyleminin Trabzon’a patent olmasının nedeni budur. Iğdır’dan Muğla’ya dek her yeri Trabzon gibi görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Trabzon’un Türkiye’de etkinliği olan önemli bir il olarak yorumlayan Bayraktar, “Bu vilayetin vatanperverlik, bayrak ve üretkenlik adına kodları güçlüdür.” dedi. Trabzon’un marka şehir olması gerektiğini vurgulayan Bayraktar, bu anlamda gerekenlerin yapılacağını dile getirdi. Türkiye’nin birliğe gerek duyduğunu belirten Bayraktar, bu anlamda toplumun tamamının önemli görevleri olduğuna işaret etti. Şu aşamada Türkiye’nin ilerlemesi, itibarının artmasının önemli olduğunu sözlerine ekledi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da Trabzon’un kalkındığını, öneminin arttığını kaydetti. Mutlu, şehrin marka olması temennisinde bulundu.

Törende son olarak Erdoğan Bayraktar, Hüseyin Avni Mutlu ve Aziz Babuşçu Trabzon Tanıtım Günleri’nin açılış kurdelesini kesti. Etkinlik alanını turladı, incelemelerde bulundu. Feshane’de yapılan ve 26-29 Eylül günlerini kapsayan etkinlikte Trabzon’un kültürel öğelerine ve yerel ürünlerine yer veriliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası