Ege Postası
Geri

Midyat Belediyesi'nde ‘yolsuzluk’ iddialı dava ertelendi

Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu ve 55 kişi hakkında Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın ilk duruşması, Midyat Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşma, 14 Kasım’a ertelendi.‘Resmi belgede...
Midyat Belediyesi'nde ‘yolsuzluk’ iddialı dava ertelendi
Haberler / Güncel
27 Eylül 2013 Cuma 14:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu ve 55 kişi hakkında Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın ilk duruşması, Midyat Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşma, 14 Kasım’a ertelendi.

‘Resmi belgede sahtecilik’, ‘Görevi kötüye kullanma’ ve ‘ihalelerde yolsuzluk’ iddialarıyla açılan soruşturmanın, yapılan ilk duruşmasına Belediye Başkanı Nasıroğlu, doktor raporlu olduğu için duruşmaya katılmazken, 10 kişinin Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına karar verildi.

Üzerlerine atılı görevi kötüye kullanma suçlarının sahtecilik ile bağlantılı olmaması nedeniyle 46 kişinin dosyadan tefriki ile başka bir esasa kaydedilmesi kararı çıktı. Aralarında BDP’li encümenlerin de bulunduğu 46 kişinin yargılanmasına Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam edilecek. Sanıklar, duruşmada yüzlerine okunan iddianamede üzerlerine atılı suçu kabul etmedi.

Gelmeyen sanıklar için zorla getirme müzekkeresi yazılmasına karar verilmesi, eksikliklerin giderilmesi, gerekli incelemelerin yapılması için duruşma 14 Kasım 2013 tarihine ertelendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası