Ege Postası
Geri

Bakan Bayraktar, baharın kalıcı ve ebedi bir barış getirmesini diledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, baharın kalıcı ve ebedi bir barış getirmesi temennisinde bulundu.         Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Akçaköy'deki AK Parti teşkilat binasının...
Bakan Bayraktar, baharın kalıcı ve ebedi bir barış getirmesini diledi
Haberler / Politika
24 Nisan 2013 Çarşamba 16:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, baharın kalıcı ve ebedi bir barış getirmesi temennisinde bulundu.

        Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Akçaköy'deki AK Parti teşkilat binasının açılış törenine katılan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin sıradan bir siyasi parti değil, milletin kurduğu bir teşkilat olduğunu ifade etti. Kendilerinin de milletin taleplerini rehber edindiklerini anlatan Bayraktar, 10 yıldır da istikrarlı bir şekilde ülkeye hizmet etmeye çalıştıklarını dile getirdi.

        Türkiye’nin zor bir coğrafyada bulunduğuna dikkat çeken Bakan Bayraktar, “Türkiye bu coğrafyada gelişiyor, kalkınıyor. Bahar geldi. Bahar barış getirsin, bahar barış çiçeklerini açsın, kalıcı ve ebedi bir barış olsun. Bir tek anamızın gözyaşı akmasın. Bunun için mücadele veriyoruz. Samimiyiz, gayretliyiz.” dedi.

        Bakan Bayraktar, konuşmasının ardından Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve diğer katılımcılarla birlikte kurdelesini keserek teşkilat binasını hizmete açtı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası