Ege Postası
Geri

Bakan Çelik, Şanlıurfa'da elleriyle karpuz kesip dağıttı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da bir karpuz tezgahını ziyaret ederek, mahalleliye kendi elleriyle karpuz ikram etti.Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Seyit Eyüpoğlu...
Bakan Çelik, Şanlıurfa'da elleriyle karpuz kesip dağıttı
Haberler / Politika
29 Haziran 2013 Cumartesi 15:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da bir karpuz tezgahını ziyaret ederek, mahalleliye kendi elleriyle karpuz ikram etti.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Seyit Eyüpoğlu ile birlikte Dede Osman Mahallesi’nde bir aileyi ziyarete giden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ziyaret öncesinde yol güzergahında bulunan bir karpuz sergisine uğradı. Burada karpuz satan esnaf ve mahalleli ile sohbet eden Bakan Çelik, sergiden aldığı karpuzları kendi elleriyle dilimleyerek, çocuklara ve vatandaşlara dağıttı. Görevli memurlara da karpuz ikram eden Bakan Çelik, vatandaşlarla sohbetinin ardından buradan ayrıldı.

Dedeosman Mahallesi’nde çocukları cezaevinde bulunan Toprak ailesine uğrayan Bakan Çelik, ailenin sorunlarını dinledi. Evin avlusunda, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve beraberindekilerle birlikte oturan Çelik, ziyaret sonrası bir kadının yardım talebiyle ilgili ilgilenilmesi talimatını da verdi. Bakan Çelik gecenin geç saatlerinde beraberindekilerle birlikte mahalleden ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası