Ege Postası
Geri

Bakan Ergin, Suriyelilerle iftar yaptı

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay’ın Altınözü ilçesinde geçici olarak kalan Suriyeli misafirler ile iftar sofrasında buluştu. Ergin, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Altınözü Kaymakamı Ali Arslantaş ile Suriye’deki iç savaştan kaçarak...
Bakan Ergin, Suriyelilerle iftar yaptı
Haberler / Güncel
7 Ağustos 2013 Çarşamba 02:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay’ın Altınözü ilçesinde geçici olarak kalan Suriyeli misafirler ile iftar sofrasında buluştu.

Ergin, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Altınözü Kaymakamı Ali Arslantaş ile Suriye’deki iç savaştan kaçarak Türkiye’de bulunan Suriyeli misafirler iftar sofrasında bir araya geldi.

Suriyeli misafirler Bakan Ergin’e ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirterek, Türkiye Cumhuriyeti yetkililerinin yapmış olduğu insani yardımdan dolayı teşekkürlerini iletti.

Bakan Ergin, burada yaptığı konuşmada, "Ağırlıklı olarak kadın ve çocuklardan oluşan ve Suriye’den evini toprağını terk edip bu kamplarda hayatlarını sürdüren misafirler var. Bu imkanlar içerisinde kamplarda kalan bu misafirlerimizin bir an önce kendi ülkelerinde huzurun, sulhun ve barışın temini ile beraber kendi topraklarında, kendi evlerinde yaşayabilecekleri iklimin oluşmasını temenni ediyorum. Ve biran önce de Suriye’deki yaşanan acıların, akan gözyaşlarının, akan kanın durmasını ve 3 sene önceki Suriye’ye tekrar kavuşulmasını temenni ediyorum. Bundan sonraki bayramlarını ve Ramazanlarını kendi doğup büyüdükleri topraklarında yapsınlar, bunu temenni ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası