Ege Postası
Geri

Bakan Güllüce'den İzmir'de adaylık turu

AK Parti'nin İzmir'e CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı liste başından milletvekili adayı göstereceği öne sürülen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, cumartesi günü İzmir'e gelecek.
Bakan Güllüce'den İzmir'de adaylık turu
Haberler / Yerel Politika
26 Mart 2015 Perşembe 14:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güllüce, kentsel dönüşüm için protokol imzalayacak, 120 yeni konutun anahtarını teslim edecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir adaylığı ile kartlarını yeniden karan AK Parti'nin İzmir listelerinde başa yazılacağı öne sürülen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, cumartesi günü İzmir'e gelecek. AK Parti, Güllüce'nin adaylığı ile hem kentsel dönüşüm projelerini harakete geçirme hem de nüfusu fazla olan Erzurumlular'ın oyuna talip olma stratejisi kurdu. Güllüce, cuma gecesi İzmir'de olacak. Cumartesi saat 10.00'da ilçe belediyesi AK Parti'de olan Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm protokol törenine katılacak, saat 12.00'da da yine belediyesi AK Parti'de olan Menderes'te 120 yeni konutun anahtarını teslim edecek. Güllüce'nin bu programı parti kulislerinde seçim çalışması ve adaylık için ilk tur olarak yorumlandı. (Elif Demirci/ DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası