Ege Postası
Geri

Bakan Nihat Ergün İngiltere’ye geliyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İngiltere İş, Yenilik ve Yetenekler Bakanı Vince Cable’ın daveti üzerine 12-15 Haziran 2013 tarihlerinde İngiltere’ye bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek.Nihat Ergün, Londra’daki temasları...
Bakan Nihat Ergün İngiltere’ye geliyor
Haberler / Dünya
11 Haziran 2013 Salı 14:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İngiltere İş, Yenilik ve Yetenekler Bakanı Vince Cable’ın daveti üzerine 12-15 Haziran 2013 tarihlerinde İngiltere’ye bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

Nihat Ergün, Londra’daki temasları kapsamında; mevkidaşı Vince Cable, İngiltere Bilim Bakanı David Willets, İngiltere Üniversiteler Başkanı Eric Thomas ile bir araya gelecek.

OXFORD ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET EDECEK

Oxford Üniversitesi’ni de ziyaret edecek olan Ergün, Oxford Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunacak olan Ergün, üniversite yönetimi ile bir araya gelecek.

Ergün, Londra’da bulunan ve ‘Silikon Adası’ olarak bilinen teknoloji kümelenmesi Tech City’yi de ziyaret edecek. Tech City; Cisco, Facebook, Google, Intel, Amazon, Huddle, Seedcamp, General Assembly gibi ağırlık olarak teknoloji firmalarının bulunduğu bir bölge.

LONDRA’DAKİ ANADOLU KÜLTÜR FESTİVALİ’NE KATILACAK

Ergün ayrıca, Piri Reis Haritası’nın 500. yılı kutlamaları nedeniyle Dünya Denizcilik Örgütü tarafından düzenlenen resepsiyona da katılacak.

British Council ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğine de katılacak olan Bakan Ergün, Türk-İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle, Türk-İngiliz Akademisyenler Birliği, Türk işadamları, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle de bir araya gelecek.
Londra Bilim Müzesi’ni de gezecek olan Ergün, Londra temaslarının son gününde halen Kuzey Londra’da devam etmekte olan Anadolu Kültür Festivali’ne de katılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası