Ege Postası
Geri

Bakan Özdemir Göktaş'tan 'engelli memur ataması' müjdesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş TBMM'de, "Son 21 yılda engelli memur atamasını tam 12 kat artırdık. Geçtiğimiz Şubat ayında da bir engelli memur ataması gerçekleştirmiştik. Yeni yılla birlikte 2 bin 392 engelli vatandaşımızı atayacağız. Böylelikle bir yıl içerisinde aslında toplam atadığımız engelli vatandaşımızın sayısı 4 bin 715 olacak" dedi.
Bakan Özdemir Göktaş'tan 'engelli memur ataması' müjdesi
Haberler / Güncel
17 Aralık 2023 Pazar 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TBMM Genel Kurulu'nda bugün Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesi görüşülüyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlığının bütçe görüşmeleri öncesinde TBMM'de engelli memur atamalarına ilişkin açıklama yaptı.

Göktaş, şunları söyledi:

"Son 21 yılda engelli memur atamasını tam 12 kat artırdık. Geçtiğimiz Şubat ayında da bir engelli memur ataması gerçekleştirmiştik. Yeni yılla birlikte 2 bin 392 engelli vatandaşımızı atayacağız. Böylelikle bir yıl içerisinde aslında toplam atadığımız engelli vatandaşımızın sayısı 4 bin 715 olacak."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası