Ege Postası
Geri

Bakan Şahin: Koruyucu aile ile binlerce çocuğun yaşamına dokunduk

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, koruyucu aile sayesinde binlerce ailenin yaşamına dokunduklarını ifade etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Nizip Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen Nizip Kaymakamlığı Gönül...
Bakan Şahin: Koruyucu aile ile binlerce çocuğun yaşamına dokunduk
Haberler / Güncel
6 Eylül 2013 Cuma 19:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, koruyucu aile sayesinde binlerce ailenin yaşamına dokunduklarını ifade etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Nizip Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen Nizip Kaymakamlığı Gönül Elçileri Projesi programına katıldı. Burada yapılan projeler hakkında bilgi veren Bakan Şahin, bütün Türkiye’de hayır yapmada bir yarış olduğunu belirterek, koruyucu aile ile birlikte binlerce çocuğun yaşamına dokunduklarını dile getirdi. Şahin, “Bütün Türkiye’de hayırda bir yarış var. Binlerce çocuğun yaşamına dokunduk. Tüzüğü değiştirdik. Evlat edinmek için sırada bekleyen binlerce aile var. Her gittiğimiz ilde koruyucu aile olmuş ananın babanın, çocuğun gözüne bakıyorum. Çocukların kendine olan güveni artıyor.” dedi.

Koruyucu aile projesi ile yıllardır yapamadıklarını aylara sığdırdıklarını vurgulayan Şahin, “Bu işler bir duygu yönetimidir. Bunu başardığınız zaman ulaşamayacağınız hiçbir hedef, aşamayacağınız hiçbir engel yoktur. Bu ayın sonunda bütün illerin değerlendirmesini yapacağız. Yıllardır yapamadığımızı aylara sığdırdık. Birlikte başardık. Üşüyen bir çocuğun elini tuttuğun zaman, sahipsiz bir çocuğu okşadığın zaman bunun bedeli çok güzel. Yapmadığın zaman da bedeli çok ağır.” diye konuştu.

Şahin, 2023 yılında dünyanın 16. büyük ekonomisi olacaklarına inandıklarını dile getirerek, insanlığa ait değerleri paralel götürmeyi amaçladıklarını açıkladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası