Ege Postası
Geri

Bakan Yıldırım pazar günü İzmir'de!

Torbalı hattında 6 Şubat’ta yolculu ön işletmeye başlayan İZBAN’ın 1 hafta ertelenen resmi töreni, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanıı Binali Yıldırım ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katılımlarıyla 14 Şubat’ta yapılıyor. Uzun aradan sonra ilk kez kente gelecek Yıldırım, aynı gün AK Parti İzmir İl Danışma Kurulu’na ve Gönül Sofrası etkinliğine de katılacak. Öte yandan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik 11 Şubat Perşembe günü İzmir’de bir dizi etkinliğe katılacak. 14 Şubat’ta İzmir’de
Bakan Yıldırım pazar günü İzmir'de!
Haberler / Yerel Politika
10 Şubat 2016 Çarşamba 18:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI – Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 14 Şubat Pazar gününü İzmir’e ayırdı. Uzun aradan sonra ilk kez seçim bölgesi olan kente gelecek Yıldırım’ın günübirlik ziyaretinde üç program yer alıyor. Bakan Yıldırım, İZBAN için ertelenen Torbalı hattının resmi açılışına katılacak, AK Parti İl Danışma Kurulu ile Gönül Sofrası etkinliklerinde de yer alacak.

Torbalı hattında 6 Şubat Cumartesi günü yolculu ön işletmeye başlayan İZBAN için ertelenen resmi tören, 14 Şubat Pazar günü yapılacak.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Kazakistan ziyareti nedeniyle bir hafta ertelenen resmi tören, Torbalı İstasyonu’nda saat 11:00’de başlayacak. Hattın resmi açılışını, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu birlikte yapacak.
 
Bakan Yıldırım, açılıştan sonra öğle saatlerinde de AK Parti İzmir İl Danışma Kurulu’na katılacak. Bakan Yıldırım, akşam saatlerinde de kentin kanaat önderlerinin yer alacağı Gönül Sofrası etkinliğine katılacak.

ÇELİK PERŞEMBE İZMİR’DE
Öte yandan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik 11 Şubat Perşembe günü İzmir’de bir dizi etkinliğe katılacak.

Çelik,  sabah 10:30’da Valiliği ziyaret edecek. Daha sonra Fuar İzmir Hol’de gerçekleşecek 11. Uluslar arası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılış törenine katılacak. Bakan Çelik,  öğle saatlerinde ise İzmir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü ziyaret edecek. Çelik akşam saatlerinde kentten ayrılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası