Ege Postası
Geri

Bakanlar Hasankeyf’te halay çekip, doğaya keklik saldı

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde köprü ve viyadük temel atma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek...
Bakanlar Hasankeyf’te halay çekip, doğaya keklik saldı
Haberler / Güncel
23 Eylül 2013 Pazartesi 15:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Batman'ın Hasankeyf ilçesinde köprü ve viyadük temel atma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tören sonrası halay çekip, doğaya keklik saldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın halay çekerken zorlandıkları gözlendi.

    Temel atma töreni sonrasında yeni Hasankeyf yerleşim yerini gezen bakanlar, halk oyunları ekibiyle birlikte halay çekti. Bakanlar daha sonra fidan dikme törenine katıldı. Birlikte diktikleri fidanı sulayan bakanlar, yeni Hasankeyf yerleşim yerinde yapımı tamamlanan Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, DSİ Ilısu Projesi 16.Bölge Müdürlüğü Hasankeyf Kültürel Varlıklar ve Yeniden Yerleşim Şube Müdürlüğü'nün açılışını yaptı.

    Bakanlar daha sonra getirilen keklikleri doğaya salarak barış güvercini uçurdu. Hasankeyf'teki programları sonrasında bakanlar, helikopterle Ilısu Barajı'nda incelemede bulunmak üzere ilçeden ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası