Ege Postası
Geri

Cihan, Çin devlet ajansı Xinhua ile işbirliği anlaşması imzaladı

Cihan Haber Ajansı (Cihan) ile dünyaca ünlü Çin devlet ajansı Xinhua arasında işbirliği anlaşması imzalandı.Cihan’ın İstanbul merkez binasında düzenlenen törende Cihan Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Beytullah Demir ile Xinhua...
Cihan, Çin devlet ajansı Xinhua ile işbirliği anlaşması imzaladı
Haberler / Güncel
23 Eylül 2013 Pazartesi 14:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cihan Haber Ajansı (Cihan) ile dünyaca ünlü Çin devlet ajansı Xinhua arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Cihan’ın İstanbul merkez binasında düzenlenen törende Cihan Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Beytullah Demir ile Xinhua Başkan Yardımcısı Lu Jianping işbirliği anlaşmasına imza attı.

Beytullah Demir, 2004’te Pekin’de ofis açan ilk Türk ajansı olan Cihan'ın, bu işbirliği ile özellikle Uzakdoğu'da daha da güçleneceğini ifade etti.

Lu Jianping ise ajanslar arasındaki işbirliğinin kalıcı olmasının önemine dikkat çekerek, bunun ülkeler ve halklar arasındaki ilişkilerin gelişmesine de katkı sağlamasını ümit ettiğini dile getirdi.

Anlaşmayla Cihan ve Xinhua, karşılıklı haber, fotoğraf ve görüntülü haber değişimi yapacak.

Öğle yemeğinin ardından Feza Gazetecilik medya tesislerini de gezerek ayrıntılı bilgi alan heyet, Cihan’ın misafirperverliğine özellikle teşekkür etti.

Lu Jianping başkanlığındaki heyette ayrıca Xinhua Telekomünikasyon ve Teknoloji Bölümü Müdürü LV Rui, Xinhua Planlama ve Finans Bölümü Müdürü Huang Yuanchuan, Xinhua Outlook Weekly Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ji Bin, Xinhua Dış İlişkiler Bölümü Başkanı Wang Jianxin, Xinhua Genel Ofis Yönetimi Sekreteri Wu Xiaojun ve diğer isimler yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası