Ege Postası
Geri

Bakırköy'de silahlı kavga: 1'i ağır 3 yaralı

Bakırköy’de Ebuzziya Caddesi'nde omuz atmadan çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 1’i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Olay yerinde havaya ateş ederek kaçan saldırganın yakalanması için polis çalışma başlattı....
Bakırköy'de silahlı kavga: 1'i ağır 3 yaralı
Haberler / Güncel
7 Eylül 2013 Cumartesi 00:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bakırköy’de Ebuzziya Caddesi'nde omuz atmadan çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 1’i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Olay yerinde havaya ateş ederek kaçan saldırganın yakalanması için polis çalışma başlattı.

Silahlı kavga Bakırköy Ebuzziya Caddesi üzerinde saat 18.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre; ismi henüz öğrenilemeyen bir genç ile Serhat Fırat (16) omuz atmadan ve yan bakmadan tartıştı. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine gençler kavga etti. İsmi öğrenilemeyen saldırgan genç belindeki silahı çekerek, Serhat Fırat (16) ve kavgayı ayırmaya çalışan Ramazan Tosun (22) ile Murat Çakmak’ı (21) yaraladı. 3 kişiyi yaralayan saldırgan genç cadde de havaya ateş ederek kayıplara kaçtı. Saldırgan şahıs kaçarken işlek cadde de büyük panik yaşandığı öğrenildi. Çevredeki esnafın polis ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polisler, silahlı kavganın yaşandığı yere güvenlik şeridi çekerek delil incelemesi yaptı.

Yaralı yakınlarından Mehmet Toprak, gençlerin çarpışmadan dolayı tartıştığını belirtip şunları söyledi: "Gençler tartışırken dışarıdan bizim kardeşlerimiz de müdahale ediyor, kavga ayrılsın diye. O anda tartıştıkları kişi belinden silahını çıkartıp dokuz on el peş peşe seri şekilde ateş ediyor. Şu an benim yeğenim içeride 3 kurşun almış durumda yoğun bakımda, diğer iki yaralının da devlet hastanesinde olduğunu öğrendik. Tartışma omuz çarpışmasından ufak bir sebepten çıkmış. Durumu için şu an kesin bir bilgi vermiyorlar üçüncü mermi kasığına girmiş damar parçalamış sanırım mermiyi çıkartmaya çalışıyorlar." dedi.

Silahlı kavganın yaşandığı caddenin çok kalabalık bir yer olduğunu vurgulayan Toprak, "Şahsın ateş ettiği cadde hafta sonları 5 milyon insanın geçtiği, hafta içerisinde 2 milyon insanın geçtiği bir yer. İğne atsanız yere düşmeyecek bir caddedir. Bu olayı işleyen vatandaş bu caddenin içersinde silahını çekmiştir, dokuz on el ateş etmiştir. Benim yeğenimi ve diğer vurulanları hedef göstermiştir. Biz gerekli işlemleri Türk polisine havale ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kavgada yaralanan şahıslar Bakırköy Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Ramazan Tosun’un durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımda tedaviye alındığı öğrenildi.

Polis ekipleri, 3 kişiyi yaralayarak kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası