Ege Postası
Geri

Balbay, 'Cumlhuriyet'in İkinci Yüzyılı'nı yazdı

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, 24 Nisan Pazar günü, Kitap Fuarı'ndaki Bilgi Kitabevi Standı'nda, yeni kitabını imzalayacak.
Balbay, 'Cumlhuriyet'in İkinci Yüzyılı'nı yazdı
Haberler / Yerel Politika
22 Nisan 2016 Cuma 13:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay 24 Nisan pazar günü İzmir Kitap Fuarı'nda okurlarla buluşacak. Balbay'ın yeni kitabının adı, Cumhuriyetin İkinci Yüzyılı.

Saat 13.00'ten itibaren kitaplarını imzalayacak olan Balbay 35. kitabında Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk 100 yıllık diliminde yaşananları kendine özgü diliyle kaleme aldı, ikinci yüzyıldan beklentileri sıraladı. Balbay, yaşanan günlük olumsuzlukları bir yana koyarak 100 yıla bir bütün bakıyor, bu süreci bir başarı olarak değerlendiriyor. Bir asırda dünyada ve komşu ülkelerde yaşananları çarpıcı biçimde dile getiren Balbay, "çevremizdeki tüm ülkelerin rejimleri ve sınırları en az bir kez değişmişken ikinci yüzyıla bütün girmek başarıdır. Elbet daha güzel olabilirdi, devamını ikinci yüzyılda getireceğiz “dedi.

Balbay, kitabında yaşanan kötü olaylara da yer verdi. Özellikle hukuksuzluklara geniş yer ayırdı. AKP'nin Gülen cemaati ile bir olup hukuku kullanmasını kendi yaşadığı olaylardan örnekler vererek yazdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası