Ege Postası
Geri

Balbay Nazilli'de baba evinde

Ergenekon Davası kapsamında tutuklanıp, 4 yıl 277 gün sonra tahliye edilen CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, annesi Melek Balbay ve babası Fevzi Balbay’ı ziyaret için Aydın’ın Nazilli İlçesi’ne geldi. Buluşmada, Balbay ailesinin evinde duygusal anlar yaşandı.
Balbay Nazilli'de baba evinde
Haberler / Güncel
13 Aralık 2013 Cuma 12:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, 4 yıl 277 gün tutuklu kaldıktan sonra, Anayasa Mahkamesi’nin kararı doğrultusunda geçen 9 Aralık’ta Sincan Cezaevi’nden tahliye edildi. Özgürlüğüne kavuşunca Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek yemin eden Balbay, bugün de annesi ev kadını75 yaşındaki Melek Balbay ve esnaf emeklisi 79 yaşındaki babası Fevzi Balbay’ın yaşadığı Nazilli İlçesi’ne geldi. İlk olarak CHP Nazilli İlçe Başkanlığı’na uğrayan Balbay, ardından anne ve babasının oturduğu eve geldi. Balbay burada anne ve babasının yanı sıra, akrabaları ile komşuları tarafından karşılandı, 'Cesur yürek evine hoşgeldin' yazılı pankart açıldı.

Mustafa Balbay eve doğru giderken “Annem, 'Niye geç kaldın'' diyecek şimdi bana” dedi. Ardından eve giren Mustafa Balbay ile annesi ve babasının kucaklaşmasında duygusal anlar yaşandı. Mustafa Balbay, eve gelişinde kurban kesilmek istendiğini görünce, “Beni bağışlayın” diyerek izin vermedi. (DHA)


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası