Ege Postası
Geri

Balçova CHP'den Ankara çıkarması

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve CHP Balçova İlçe Örgütü, CHP grup toplantısından sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na atkı, bere ve tepsi hediye etti. El örgüsü atkı ve bere hediye ettiler
Balçova CHP'den Ankara çıkarması
Haberler / Yerel Politika
3 Nisan 2018 Salı 17:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİT UMUTOĞULLARI/EGEPOSTASI - CHP Balçova İlçe Örgütü, haftalık olağan CHP grup toplantısından sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Kılıçdaroğlu'nun 16 Nisan'da Köy Enstitüleri’nin 78’inci Kuruluş Yıl Dönümü’nde Balçova’da düzenlenecek olan “Eğitimde Geleceği Düşünmek Sempozyumu’nun açılış törenine katılacağı açıklanmıştı. CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz’ın daveti yinelemesi üzerine Kılıçdaroğlu'nun, ‘seve seve geleceğim ve konuşma yapacağım’ dediği ifade edildi.

Genel Başkanımız zaten eğitimle ilgili, köy enstitüleri ile ilgili yaptığımız çalışmaları takip ettiğini ve gurur duyduğunu belirtti.

Başkan Eryılmaz Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşmelerinin detaylarını Egepostası'na anlattı. Eryılmaz, “Kendilerine yaptığımız çalışmaları anlattık. İlçe örgütü olarak diğer illere, ilçelere destek olabilmek adına atkı-bere örüyoruz, kitap dağıtıyoruz ve destek oluyoruz" dedik. Ve yapmış olduğumuz atkı, bere ve tepsiyi Genel Başkanımıza hediye ettik" dedi. 

Eryılmaz, "Balçova’da cinsiyet  kotasının yüzde 50 olmasını istemediğimizi ilettik. Yüzde 50 olmasın çünkü yüzde 33’ü erkeklere uyguluyoruz o zaman erkeklerin sayısı artar kadınların sayısı düşer dedik. Genel Başkanımız ise bize ‘kadınlar mücadeleci olmalı, cumhuriyetin kazandırdığı değerleri unutmamalısınız, siz nasıl yaşıyor ve yaşatıyorsanız bunları da anlatmalısınız’ dedi.  Biz de hem ilçemizde hem de Balçova’nın dışındaki il ve ilçelere anlatmaya gittiğimizi ilettik. Son olarak Genel Başkanımıza belediyenin hizmetlerini, Balçova'daki örgütlenmeyi ve özellikle kadın örgütlenmesini anlattık. Türkiye’de en çok kadın üyenin yüzde 51 ile Balçova'da olduğunu ifade ettik" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası