Ege Postası
Geri

Balçovalı çocuklar Ata’sını unutmadı

İlköğretim üçüncü sınıf öğrencileri Ulu Önder Atatürk’ü anmak için hazırladıkları Karanlıktan Aydınlığa Atatürk Devrimleri gösterisi ile Cumhuriyet Tarihi’ni okullarına taşıdı.
Balçovalı çocuklar Ata’sını unutmadı
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Kasım 2013 Cumartesi 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Balçova Asil Nadir İ.Ö.O. 3-B öğrencileri Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 75. Yıl dönümü nedeniyle öğretmenleri Yasemin Bilgili’nin yönlendirmesi ile okullarında ‘Karanlıktan Aydınlığa Atatürk Devrimleri’ isimli bir gösteri hazırladı. Kurtuluş Savaşı ve Atatürk Devrimleri’nin anlatıldığı gösteri de her öğrenci Cumhuriyet Tarihi’nin ünlü bir kişiliğini veya önemli bir devrimin uygulayıcılarını anlattı.

Nene Hatun’dan Mareşal Fevzi Çakmak’a, Türkan Saylan’dan Halide Edip Adıvar’a bir çok ünlü kişinin hayatını ve yaptıklarını ezberleyen minik öğrenciler, diğer sınıflardaki öğrencilere gösterilerini sundu. Gösteriyi izlemeye gelen Balçova Kaymakamı Ahmet Beyoğlu da öğrencileri ve öğretmenlerini kutlayarak “Burada Kurtuluş Savaşı’nın nasıl kazanıldığını ve Atatürk Devrimleri’nin ülkemizi ileri medeniyetler seviyesine nasıl taşıdığını çok iyi hazırlanarak anlatmışlar. Hepsini gözlerinden öpüyorum” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası