Ege Postası
Geri

Ballıkuyu'da patlayan su borusu ortalığı savaş alanına çevirdi

Ballıkuyu’da İZSU ekiplerinin çalıştığı bölgede su borusu patladı. Yamaçtan düşen taşlar 4 aracın hasar görmesine yol açtı, facianın eşiğinden dönüldü
Ballıkuyu'da patlayan su borusu ortalığı savaş alanına çevirdi
Haberler / 3. Sayfa
24 Nisan 2013 Çarşamba 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Konak Ballıkuyu bölgesinde İZSU ekiplerinin çalışma yaptığı bölgede yoldaki su borusu patladı. Patlamanın etkisi ile asfalt yol da patlarken yamaçtan aşağı yuvarlanan taşlar nedeniyle 4 araç hasar gördü, facianın eşiğinden dönüldü. Benzer olayların sık sık yaşanmaya başladığına dikkat çeken mahalle sakinleri belediyeden kalıcı çözüm beklediklerini dile getirdi. Patlama olayı dün sabah saatlerinde Konak Ballıkuyu Akarca mahallesi, Hacı Aliefendi caddesi 1044 ile 1045 sokağın kesiştiği yerde 318 numara ile 308 numaralar önünde meydana geldi. İZSU'nun su boruları yenileme çalışması sırasında, bölge su deposunun hemen üstünde kalan yolda su tazziğinden dolayı patlama yaşandı.

Araçların üzerine düştü
Adeta savaş alanı haline dönen yolun 20 metrelik bölümü tamamen çökerken, suyun aşırı tazziği nedeniyle, yol kenarında yenilenmek için bekleyen su boruları ve istinat duvarından kopan parçalar yamacın aşağısında park halindeki 4 otomobilin üzerine düştü. O sırada araçların yanında kimsenin bulunmaması muhtemel bir faciayı önledi. Aynı bölgede zaman zaman su patlamalarının yaşandığını belirten Akarca mahallesi muhtarı Şükrü Keskin, yolun adeta ikiye ayrıldığını ve kimsenin bu patlamada zarar görmemesinin en sevindirici taraf olduğunu belirtti. Muhtar Keskin, "4 araçta hasar var. Araçların hasar tespiti yapıldı ve ödeneceği yönünde anlaşıldı. Yolun da bakımı ve yeniden inşasının en kısa sürede yapılacağı sözü verildi" diye konuştu.
Patlama ve yolun çökmesi nedeniyle ilk olarak deprem olduğunu sandıklarını ve korktuklarını belirten mahalle sakinlerinden Ramazan Çalışkan, "Bizim evlerimiz su deposuna yakın olduğu için zaman zaman bu tür patlama ve yol çökmesi yaşanıyor. Ancak kesin bir çözüm bekliyoruz" dedi.






YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası