Ege Postası
Geri

Bandoneon ustası Nisinman’dan tango esintiler

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İzDSO) ile dünyaca ünlü Arjantin Buenos Aires doğumlu Bandoneon ustası Marcelo Nisinman İzmirli sanatseverlere unutulmaz bir konser verdi. Konak Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen konser Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.
Bandoneon ustası Nisinman’dan tango esintiler
Haberler / Kültür - Sanat
21 Mayıs 2013 Salı 09:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Şef Naci Özgüç’ün yönettiği konserde Arjantin Tango müziğinden örnekler sunuldu. Yaklaşık iki saat süren konserde; A.Piazzola ‘Adios Nonino’, A. Piazzolla/ M.Nisinman ‘Oblivion’, A. Piazzolla/M.Nisinman ‘Buenos Aires'te 4 Mevsim’, A.Marquez ‘Danzon No.2’ ve Mahir Çetiz ‘Giriş ve Tango’ eserleri seslendirildi. Unutulmaz bir konsere imza atan Nisinman’ı konser sonunda İzmirliler ayakta alkışladı.
Bandoneon ustası olmanın yanı sıra oyuncu, besteci ve aranjör kimliği ile de dünyaca ünlü bir sanatçı olan Nisinman konser öncesi Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı makamında ziyaret etti. İzmir’e hayran kaldığını belirten Marcelo Nisinman’a Başkan Tartan da İzmir’in simgesi olan Saat Kulesi heykelini hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası