Ege Postası
Geri

Selam Filmi, 7 haftada 2 milyon izleyiciyi geçti

Dünyada kimsenin gitmek istemeyeceği, savaşların, açlığın ve fakirliğin yaşandığı ülkelere gözlerini kırpmadan giden öğretmenlerin öyküsünün anlatıldığı Selam filmi, 7. haftasında 2 milyon 25 bin 488 kişi tarafından izlendi. 2013...
Selam Filmi, 7 haftada 2 milyon izleyiciyi geçti
Haberler / Kültür - Sanat
20 Mayıs 2013 Pazartesi 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dünyada kimsenin gitmek istemeyeceği, savaşların, açlığın ve fakirliğin yaşandığı ülkelere gözlerini kırpmadan giden öğretmenlerin öyküsünün anlatıldığı Selam filmi, 7. haftasında 2 milyon 25 bin 488 kişi tarafından izlendi.

2013 yılının en iyi çıkış yapan filmlerinden olan Selam, idealleri uğruna sevdiklerinden, ailelerinden, evlerinden, yurtlarından ayrılarak 3 farklı kıtaya doğru yola çıkan Harun, Adem ve Zehra öğretmenin hikayesini konu alıyor.

Yönetmenliğini Levent Demirkale’nin yaptığı, başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer, Fatma Karanfil, Hasan Nihat Sütçü, Burçin Abdullah, Emre Karakoç gibi isimlerin yer aldığı filmin çekimleri Asya, Afrika ve Avrupa’da gerçekleştirildi. Film, 3 ayrı kıtada ve 4 farklı ülkede çekilen ilk Türk filmi olma özelliğine sahip. Selam’ın yapımcılığını Sabri Koç, konsept danışmanlığını ise Haluk Örgün üstleniyor. Senaryosunu Necati Şahin’in yazdığı Selam filminin dağıtımını Warner Bros yapıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası