Ege Postası
Geri

Banu Özdemir'den 'Çav Bella' açıklaması: O rapor suçsuzluğumu kanıtlıyor

İzmir’de camilerden Çav Bella şarkısının çalındığı görüntüleri paylaştığı için tutuklanan ve daha sonra tahliye edilen eski CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir sosyal medya hesabından süreç ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Özdemir açıklamasında, "Aradan 7 ay geçmesine rağmen bu provokasyonu yapan kişiler bulunamadı. Savcılık makamının cevap yazısı istemi üzerine "herhangi bir şüpheli/failin tespit edilemediği de Kasım ayı içinde ilgili makamlarca yazılan resmi yazıyla kesinleşmiştir." dedi.
Banu Özdemir'den 'Çav Bella' açıklaması: O rapor suçsuzluğumu kanıtlıyor
Haberler / Güncel
24 Kasım 2020 Salı 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir'de geçtiğimiz Mayıs ayında merkezi sistemin frekansına müdahale edilerek bazı camilerden Çav Bella şarkısı çalınmış ve olayla ilgili olarak İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. 

Çav Bella şarkısının çalındığını gösteren görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Banu Özdemir hakkında, "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan bir yıldan üç yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırlanmış ve Özdemir tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Daha sonra Özdemir çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı.

Soruşturmanın üzerinden yaklaşık 7 ay geçmesine rağmen olayı kim ya da kimlerin gerçekleştirdiği henüz bulunamadı.

CHP'li Özdemir ise yaşananlar üzerine sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Özdemir, olayın son durumuyla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kasım ayı raporunun kendisinin suçsuz olduğunu kanıtlar nitelikte olduğunu söyledi.

Banu Özdemir'in açıklaması şöyle;

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası