Ege Postası
Geri

Barış için kanat çırptılar

‘Kültür Yaşar İnsan Yaşadıkça’ projesi için bir araya gelen Türk ve Fransız gençler, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’la birlikte barış güvercini uçurdu
Barış için kanat çırptılar
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Ekim 2012 Çarşamba 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
  İZMİR -‘Kültür Yaşadıkça İnsan Yaşar’ Avrupa Birliği projesini hazırlayan Fransa’dan Jeunesse et Reconstruction ve Türkiye’den Köprü Gençlik Grubu’ndan  19 öğrenci, dünyaya örnek oldu. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’la Fuar Kültürpark alanında buluşan gençler, uçurdukları güvercinlerle dünyaya barış ve dostluk mesajı verdi.

            Türkiye’nin, Avrupa’nın bütün kültürlerini kapsayan bir köprü olduğunu göstermeyi amaçlayan gençler adına konuşan proje koordinatörleri Melih Aydoğan ve Barış İzmir, “Kültür Yaşar İnsan Yaşadıkça’ temalı projemiz ile İzmir’in ve Türkiye’nin tanıtılması, kültürel birlikteliğin vücut bulmasını istiyoruz. İzmir’de kültür ve sanat deyince akla gelen ilk isim Dr.Hakan Tartan’dır. Bu nedenle  Başkanımızla bir araya gelmek ve barış güvercinlerini uçurmak istedik. Gençliğe, kültüre ve sanata desteği bizim için çok önemli ve anlamlı” dedi.

            Geçlerin geleceğin güvencesi olduğunu söyleyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Türkiye’nin geleceği emin ellerde, çünkü geleceğine sahip çıkan, duyarlı, akıllı bir nesil yetişiyor. Gençlerimizi desteklemek, geleceği desteklemektir. Gökyüzünde barışa ve özgürlüğe kanat çırpan güvercinler, sadece bir sembol. Bizim barış güvercinlerimiz gençlerimizdir. Her zaman onların yanındayız” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası