Ege Postası
Geri

Tartan: Bayram Türkiye’ye İzmir meltemi gibi gelecek

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Kurban Bayramı öncesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan işçilerle bayramlaşarak, onlarla öğle yemek yedi.
Tartan: Bayram Türkiye’ye İzmir meltemi gibi gelecek
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Ekim 2012 Salı 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Başkan Tartan’a; Genel-İş Sendikası 5 Nolu Şube Başkanı Naci Çetin, CHP İl Başkan Yardımcıları Nazan Çetin ve Hüseyin Mutlu Akpınar, PM Üyesi Nazik Işık, CHP Kadın Kolları üyeleri, İzmir Kahveciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Kırdı ve meclis üyeleri eşlik etti.

Başkan Tartan, herkesin ruhuna uygun olarak bayramı; sevgi, barış, hoşgörü içinde geçirmesini temenni etti, kaos ve gerginlik içinde olan ülkemize bayramın İzmir meltemi gibi geleceğini söyledi. Tartan, “Üç bayramdır birlikteyiz. Sizlerin hassasiyeti, sevgisi ile bayramları idrak ettik. Bayramda çalışacak, emek verecek olan tüm arkadaşlarımı alnından öpüyorum” dedi. Tartan 2013 yılına girdiğimizde seçim çalışmalarının hız kazanacağına değinerek, “Üç yıldır seçim var gibi çalıştık. Bu son yılda da aynı sorumluluk duygusuyla çalışacağız. Sonra da yüreğimizin götürdüğü yere gideceğiz. Şimdiden hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Sevgiyle, sağlıkla kalın” diye konuştu.

ORC Araştırma Merkezi’nin son anketine göre Başkan Tartan’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday sıralamasında ilk sırada yer alması nedeni ile tebrik eden ve “Yolun açık olsun” diyen Belediye-iş Sendikası  4’ Nolu Şube Başkanı Cemal Küpeli, “Örgüt olarak ve Konak Belediyesi işçileri olarak yanınızdayız. Cumhuriyetin değerleri, kazanımları ve Türkiyemiz elden her geçen gün kayıp gidiyor. Bu ülkenin kurucucusu olan partiye sahip, İzmir’e ve İzmir’e emek veren belediye başkanlarına sahip çıkmalıyız” dedi.

Başkan Hakan Tartan’a işçiye ve emekçiye değer verdiği, sahip çıktığı için CHP İşçi ve Emek Komisyonu adına Başkan Mehmet Emin Dağ bir teşekkür çiçeği sundu.  

Üç yıldır olduğu gibi yemekte kurban eti kavurması, pilav, tatlı ve ayran ikram edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası