Ege Postası
Geri

Konak Halk Üniversitesi’ne konserli açılış

Konak Belediyesi tarafından 15 semt merkezinin yanı sıra kültür ve sanat merkezlerinde 80 ayrı branşta düzenlenen kurs kayıtlar tamamlandı.
Konak Halk Üniversitesi’ne konserli açılış
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Ekim 2012 Salı 10:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR -Konak Halk Üniversitesi yeni öğretim dönemi, Güzelyalı Kültür Merkezi’nde düzenlenen kokteylle açıldı. Konak Halk Üniversitesi kursiyerlerinin katıldığı kokteylde İzmirli şarkıcı Müge Ökten sahne aldı. 7’den 70’e kurslara katılan her yaştan öğrenci eğlenceli şarkılar eşliğinde kurtlarını döktü. Düğün havasında geçen kokteylde halaylar çekildi, kasap havası oynandı.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da yeni eğitim dönemi sevincini kursiyerlerle paylaştı. Konak Halk Üniversitesi’nin iş ve meslek edindirme ya da hobi kurslarının ötesinde toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini söyleyen Başkan Tartan, “80 ayrı branşta 10 binin üzerinde katılıma ulaştık. Sizin yüzünüzün güldüğünü görmek benim için en büyük mutluluk. Biliyorum ki kurslarda yeni şeyler öğrenmenin yanında çok güzel arkadaşlıklar kuruyor, dertlerinizi paylaştığınız bir sosyal terapi ortamı yaratıyorsunuz. Toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini yaşıyor ve yaşatıyorsunuz. Ben de her zaman yanınızdayım. Güzel bir yıl diliyorum” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası