Ege Postası
Geri

Tartan Kocaoğlu'nu solladı

ORC (Objective Research Center) araştırma şirketi son anketinde 3 büyükşehirde yerel seçim öncesi araştırma yaptı. İstanbul, Ankara ve İzmir'de yapılan anketlerde yerel seçimlerde hangi adaya oy verecekleri soruldu.CHP'nin kalesi İzmir'de ise Konak Belediye Başkan Dr. Hakan Tartan listenin başında. Tartan'ın hemen arkasında ise AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım var.. Mevcut Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise 3. sırada..
Tartan Kocaoğlu'nu solladı
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Ekim 2012 Pazartesi 15:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Yerel seçimlerin 5 ey erkene alınmasına ilişkin Anayasa değişikliğinin Cumhurbaşkanı Gül tarafından Meclis'e geri gönderilmesinin ardından "tarih çıkmazı" yaşanıyor. Siyasi partiler yerel seçimlerin 2013'te 27 Ekim, 3 Kasım, 10 Kasım ya da 17 Kasım'da yapılması için uzlaşma sağlayamadı.

"KİM BAŞKAN OLSUN'" ANKETİ

İşte bu tartışma sürerken ORC (Objective Research Center) araştırma şirketi son anketinde 3 büyükşehirde yerel seçim öncesi araştırma yaptı. İstanbul,  Ankara ve İzmir'de yapılan anketlerde yerel seçimlerde hangi adaya oy verecekleri soruldu.
PARTİLERİN YENİ OY ORANLARI N? HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ





İstanbul'da adaylar arasında Kadir Topbaş açık ara önde. Topbaş'ın hemen ardından listede CHP'nin muhtemel adayı gözüyle bakılan Gürsel Tekin var. Ankette İstanbul'un gözdesi Şişli'nin Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ise şaşırtan bir sonuç var.. Çünkü Sarıgül listede Binali Yıldırım, Egemen Bağış gibi isimlerin gerisinde kaldı.

CHP'NİN KADIN ADAYI GÖKÇEK'İ ZORLAYACAK
Ankara'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yine listenin başında. Ancak bu kez Gökçek'i zorlayacak bir kadın aday var. CHP'de Ankara için adı geçen Emine Ülker Tarhan Gökçek'in hemen arkasında listede 2. sırada.. Tarhan'ın ardından ise AK Parti'de Gökçek sonrası Ankara'nın Belediye Başkanı olarak gösterilen ancak 3. dönem sonrası siyasete veda edeceğini açıklayan Ali Babacan var..

CHP'NİN KALESİNDE SON DURUM
CHP'nin kalesi İzmir'de ise Konak Belediye Başkan Dr. Hakan Tartan listenin başında. Tartan'ın hemen arkasında ise AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım var.. Mevcut Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise 3. sırada..

Hakan Tartan Facebook sayfasında ORC’nin seçim anketini şu sözlerle yorumladı.

ORC Kamuoyu Araştırma Şirketi üç büyük şehirde "Yerel Seçim Aday Anketi" yaptı.

Üç büyükşehirde seçmenlere "büyükşehirde kimi başkan adayı olarak görmek istiyorsunuz" diye soruldu.

Halkın gönlünde olmak güzel bir şey. Ben listede yer alan bütün siyasetçileri kutluyorum.

Tercih edilen kişiler halkın sevgisini kazanmış kişilerdir. Ben gazeteci olarak, milletvekili, bakan ve akademisyen olarak, şimdide belediye başkanı olarak halk için çalışmaya devam ediyorum. Felsefem önce insandır, insan sevgisidir. Paylaşım ve dayanışmadır. Bu ilkeler çerçevesinde çalışmaya devam edeceğim.

Konak Belediye Başkanı olarak şuanda sadece halkıma hizmeti düşünüyorum. Diğer değerlendirmeler için çok erken. Ancak sevilmek güzel bir şey. Bu sevgiye layık olmaya çalışacağım.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası