Ege Postası
Geri

Karşıyaka’da bayram telaşı

Çevre Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel bir ekip her gün Örnekköy’deki kurban satış alanı ve çevresini ilaçlıyor. Ayrıca kurulan özel bir ekip de Kurban Bayramı namazında yaşanacak yoğunluğu dikkate alarak Karşıyaka’daki 42 ayrı caminin iç ve çevrelerinde dezenfeksiyon çalışması yaptı.
Karşıyaka’da bayram telaşı
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Ekim 2012 Salı 11:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Kurban Bayramı yoğunluğu nedeniyle bir dizi önlemler alan Karşıyaka Belediyesi camilerde ve kurban kesim yerlerinde dezenfeksiyon, kurban satış alanlarda da sürekli ilaçlama yapıyor.

Kurban bayramı öncesinde hazırlıkları büyük bir titizlikle yaptıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Ekiplerimiz kurban satış alanı kurulduğundan bu yana bölgenin ilaçlanmasını ve temizliğini düzenli olarak yapmaktadır. Kurban Bayramı günü de temizlik ekiplerimiz özellikle kesim alanlarında takviyeli olarak çalışacak. Kötü görüntülere izin vermemek için yoğun çalışma içindeyiz. Vatandaşlarımızdan da çevrenin temiz kalması konusunda bizlere destek olmalarını bekliyoruz.” dedi.

Çevre Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel bir ekip her gün Örnekköy’deki kurban satış alanı ve çevresini ilaçlıyor. Ayrıca kurulan özel bir ekip de Kurban Bayramı namazında yaşanacak yoğunluğu dikkate alarak Karşıyaka’daki 42 ayrı caminin iç ve çevrelerinde dezenfeksiyon çalışması yaptı. Karşıyaka sınırları içinde bulunan üç adet mezarlık çevresi de ilaçlandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü de camilerin çevrelerini son gün yıkayarak temizliğini gerçekleştirmek üzere ekipler kurdu. Kurban kesim yerleri için de özel ekipler kurularak atıkların birikimi önlenecek.

Vatandaşlar mahallelerinde oluşabilecek şikayetleri halkla İlişkiler Birimine 399 40 05- 399 40 06 numaralı telefondan iletebilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası