Ege Postası
Geri

Barış ve sevginin resmini yapıyorlar

Güzelbahçe Belediyesi'nin 1-8 Eylül tarihleri arasında düzenlediği I. Uluslararası Dostluk, Barış ve Sevgi çalıştayı başladı.
Barış ve sevginin resmini yapıyorlar
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Eylül 2013 Pazartesi 09:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- 7 ülkeden 26 ressamın ve Güzelbahçe Resim Atölyesi'nde eğitim gören 25 ressamın katıldığı çalıştayın startı, Yaka Otantik Pazarı'nda verildi. Ressamlar mahallenin sokaklarına dağıldı ve geç saatlere kadar resim yaptı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Uluslararası çapta bir resim çalıştayı düzenlemenin onur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,”Barışa, sevgiye ve dostluğa en çok ihtiyaç duyduğumuz bir ortamda ressamların tuvallerine barışı ve sevgiyi resmetmelerini, Güzelbahçe'nin güzelliklerini yansıtmalarını diliyorum” dedi.
Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Rusya, Kosova, Bulgaristan ve Türkiye'nin çeşitli kentlerinden gelen 26 ressam bir hafta boyunca Güzelbahçe'nin çeşitli yerlerinde resim yapacak, İzmir'in tarihi ve doğal güzelliklerini gezecek.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası