Ege Postası
Geri

Başak Kılıçdaroğlu'yla görüştü

CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, Mardinliler Federasyonu Başkan Vekili sıfatıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Merkez’de ziyaret etti. İzmir'de en fazla nüfusa sahip il olduklarını ifade ettiklerini söyleyen Başak, “Mardinliler Federasyonu olarak birlik ve beraberlik için elimizden gelen desteği vereceğimizi Genel Başkan'a ilettik” dedi. Mardinlilerden CHP’ye destek
Başak Kılıçdaroğlu'yla görüştü
Haberler / Yerel Politika
13 Kasım 2017 Pazartesi 17:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Merkez’de bu kez Mardinliler Federasyonu yönetimiyle ziyaret etti. Mardinliler Federasyonu Başkan Vekili olan Başak önceden alınmış biz randevu olduğunu belirterek “Mardinliler Federasyonu Başkan Vekiliyim. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir randevumuz vardı. Nezaket ziyaretiydi. Bir araya geldik” dedi.

“EN KALABALIK NÜFUSUZ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu izlediği partiler üstü siyaset nedeniyle ziyaret ettiklerini söyleyen Başkan Başak, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na kendisinin ortaya koymuş olduğu partiler üstü siyaset anlayışı doğrultusunda, ülkenin birliğinden, beraberliğinden yana katkımız olacaksa biz de katkı sunmak isteriz dedik. Bu bir nezaket ziyaretiydi. İzmir’de Mardinlilerin en fazla nüfusa sahip olduğunu ifade ettik. Etkili olduğu konusunda da bilgilendirdik. Birlik ve beraberlikten yana her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu da ifade ettik” şeklinde konuştu.

“BAYKAL HIZLA İYİLEŞİYOR”

Genel Merkez'in ardından CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ı tedavi gördüğü İbn-i Sina Hastanesinde ziyaret eden Başak, Baykal’ın sağlık durumunun günden güne iyiye gittiğini öğrendiklerini belirterek “Sağlık durumuyla ilgili bilgi aldık. Deniz bey makineden ayrıldı. Gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. Bu gelişme bizi sevindirdi. CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş doktoruyla görüşerek net bilgiler aldı. Hızla iyileştiğini söylediler” diye konuştu. Başkan Başak’ın yarın TBMM’de yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi Grup toplantısına katıldıktan sonra İzmir’e döneceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası