Ege Postası
Geri

Başkan Soylu'ya CHP'den jet yanıt

CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, Menderes Belediyesinden gelen “CHP’liler asfalt yatırımlarına hayır dedi” açıklamasına ateş püskürdü.
Başkan Soylu'ya CHP'den jet yanıt
Haberler / Yerel Politika
13 Kasım 2017 Pazartesi 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yağmur Uygur /EGEPOSTASI- Menderes Belediyesi basın biriminin yaptığı "Menderes Belediye Meclisi’nde ilçede yapılacak asfalt yatırımları için CHP’lilerden ret yanıtı geldi. Daha önce de eğitim yatırımlarının önünü tıkayan CHP’lilerin kararını Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu üzüntüyle karşıladığını ifade etti” açıklamasını değerlendiren CHP’nin Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, ateş püskürdü. Pala Başkanlık önergesi ile son dakikada 20 trilyon borçlanma izni istediler, ona hayır dedik. Menderes’in parasını çarçur ettiler” diye konuştu.

“ÇOCUKLARIN GELECEĞİNİ İPOTEK ALTINA ALMAYA HAKLARI YOK”

CHP’li Menderes İlçe Başkanı Pala Belediye Meclisine gelen önergelerle Başkan Bülent Soylu’ya 20 milyon lira borçlanma yetkisinin komisyonlarda dahi görüşülmeden verilmesinin istendiğini söyledi. Başkan Pala, “Oldubittiye getirmeye çalışıyorlar. Biz asfalta hayır demiyoruz. Borçlanmaya hayır diyoruz. Gösteriş, şatafata ve reklama yatırım yapıyorlar. Menderes’in çocuklarının geleceğini ipotek altında almaya kimsenin hakkı yok”  ifadelerini kullandı.

“ÇARÇUR ETTİLER”

Menderes Belediyesi’nin yaptığı yatırımları desteklediklerini de vurgulayan Başkan Pala “Belediye bu güne kadar ne kadar borçlanmış. Borçsuz devraldıkları belediyeyi ne kadar borçlandırmış, Ne kadar malını, dükkânını, yerini satmış açıklasın. En yetenekli oldukları konu satmak. Borç almak paları da çarçur etmek” şeklinde konuştu.

“KALEM KALEM AÇIKLASINLAR”

Büyükşehir Belediyesinin Menderes Belediyesine destekte bulunduğunu vurgulayan Pala “Menderes’e yapılacak her türlü yatırımın arkasındayız. Büyükşehir Belediyesi Özdere’de yapılan yatırımların yarısında fazlasını karşıladı. Belediyeyi borçsuz devraldılar. Eski Başkan kasada 10 milyon lira var demişti. Kimse de çıkıp yoktu demedi. Bu paraları ne yaptıla? Bu kadar yardıma rağmen bu  denli borçlandılar. Bu güne kadar aldıkları borçları ve nereye harcadıklarını kalem kalem çıkıp açıklasınlar” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası