Ege Postası
Geri

Bornova’da Hocaoğlu adaylık için yola çıktı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis eski Üyesi Adnan Hocaoğlu, Bornova İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklarken, “CHP’yi iktidar Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapacağız. İşte bunun için adayım” dedi. Hocaoğlu’nun adaylık ilanına İlçe Başkanı Kavalar da katıldı.
Bornova’da Hocaoğlu adaylık için yola çıktı
Haberler / Yerel Politika
11 Kasım 2017 Cumartesi 16:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi  olağan kurultay süreci tüm hızıyla işliyor. Mahalle delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından İzmir’de gözler ilçe kongrelerine çevrildi.

Kasım ayında başlayıp Aralık’ta sonlanacak ilçe kongreleri için adaylıklar bir bir açıklanmaya başladı. Uzun yıllar Bornova’da aktif siyaset yapan ve geçtiğimiz dönem Büyükşehir Belediye meclis üyeliğini yürütmüş olan Adnan Hocaoğlu ilçe kongresinde adaylığını açıkladı.


Hocaoğlu’nun adaylık açıklamasına mevcut İlçe Başkanı Nevzat Kavalar da katıldı. İkili açıklamaya gelen partilileri beraber karşıladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası