Ege Postası
Geri

Başakşehir'de 'Çay Sohbetleri' başladı

Başakşehir Belediyesi, mahallelerde sosyal paylaşım ortamı oluşturmak, ilçe sakinlerinin keyifli bir ortamda sohbet edebilmesi, taleplerini iletebilmesi amaçlanarak projelendirilen ‘Çay Sohbetleri’nin ilkini Kayabaşı Mahallesi Kayaşehir 11....
Başakşehir'de 'Çay Sohbetleri' başladı
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2013 Perşembe 13:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başakşehir Belediyesi, mahallelerde sosyal paylaşım ortamı oluşturmak, ilçe sakinlerinin keyifli bir ortamda sohbet edebilmesi, taleplerini iletebilmesi amaçlanarak projelendirilen ‘Çay Sohbetleri’nin ilkini Kayabaşı Mahallesi Kayaşehir 11. Kısım’da yaptı.

Çay ve simit ikramlarının yer aldığı sohbet programında, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ilçe sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti, sorularını cevapladı. Belediyenin iletişim merkezi de sohbet alanında iletişim noktası oluşturarak vatandaşın taleplerini ve başvurularını aldı.

Başakşehir'in farklı mahallelerinde belirli aralıklarla devam edecek sohbetlerin ilkine Başakşehir Mevlüt Uysal'ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Haluk Dikbaş, Murat Şahin, Yasin Kartoğlu, Fazlı Korkut, Nurettin Ertemel, Bedri Sinan Gül, 11.bölge site yönetimi üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Mahalle sakinlerine selamlama konuşması yapan Uysal, “Çay sohbetlerimizi belirli periyotlarla devam ettireceğiz. Bu projemizi ilçe sakinlerimizle bir araya gelerek onları dinleyelim, sohbet edelim diye hayata geçirdik. Bu bölgelere başka ilçelerden geldiniz, önemli olan yaşadığınız bu bölgeyi taşındığınız yerlerle karşılaştırın. 11. Bölgemiz pek çok sorunlarının yanında artıları da olan bir bölgedir." diye konuştu.

Kayaşehir gibi bir bölgenin İstanbul'da bir daha kurulma ihtimali olmadığını vurgulayan Başkan Uysal Kayaşehir'de ulaşım probleminin önemli ölçüde çözüm bulduğunu ve metroya bölgeden ring hattı kurulması için çalışmaların sürdüğü müjdesini verdi. Belediye Başkanı Uysal, Hamza Akdeniz isimli bir vatandaşın sorusu üzerine alışveriş merkezi ve eğitimle ilgili çalışmaları da aktardı. "Kayaşehir bölgesinin planları içinde alışveriş merkezi de yer alıyor. TOKİ ile görüşülüp süreci hızlandıracağız. Önümüzde ki hafta Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle bir araya gelip bölgenin bu anlamda sorunlarına çözümler arayacağız." dedi.

Kurulan iletişim merkezinde vatandaşların her türlü sorun ve talepleri ile ilgili irtibata geçilerek yüz yüze görüşmeler yapıldı, kayıtlar alındı, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Yine kurulan belediye kent bilgi sistemi sayesinde vatandaşlar hizmet binasına kadar yorulmadan belediye bünyesinde faaliyet gösteren Beyaz Masa’ya yaptıkları işkur kayıtları, başvuru sonuçları, destek kart başvuruları gibi başvurularını anında yapabildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası