Ege Postası
Geri

Miras için kayınbiraderini öldürttüğü iddia edilen şahıs hakim karşısına çıktı

Adana’da miras yüzünden kayınbiraderini yeğenine öldürttüğü iddia edilen Reşit Kamacı mahkemede suçlamaları kabul etmedi. Yenibey Mahallesi’nde 12 Nisan günü 48 yaşındaki Ali Adalıtaş'ı yeğenine bıçakla öldürttüğü iddia edilen...
Miras için kayınbiraderini öldürttüğü iddia edilen şahıs hakim karşısına çıktı
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2013 Perşembe 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana’da miras yüzünden kayınbiraderini yeğenine öldürttüğü iddia edilen Reşit Kamacı mahkemede suçlamaları kabul etmedi.

Yenibey Mahallesi’nde 12 Nisan günü 48 yaşındaki Ali Adalıtaş'ı yeğenine bıçakla öldürttüğü iddia edilen 47 yaşındaki mobilyacı Reşit Kamacı mahkemede suçlamayı kabul etmedi. Cinayeti üstlenen 29 yaşındaki yeğeni Yunus Emre Gök ise "Bir anlık sinirle öldürdüm." dedi.

Ali Adalıtaş'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra teslim olan Yunus Emre Gök ile cinayetin azmettiricisi olduğu iddiasıyla tutuklanan dayısı Reşit Kamacı Adana 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten adam öldürmek' suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmaya başladı. Kayınbiraderini öldüren kişinin yeğeni olduğunu söyleyen Kamacı, ancak neden yaptığını bilmediğini belirtti.

Cinayeti kendisinin işlediğini itiraf eden Yunus Emre Gök dayısını savundu. Mobilya atölyesi çalıştırırken iflas ettiğini belirten Gök, Ali Adalıtaş’ın kendisine kaçak sigara işi teklif ettiğini, bu yüzden de 9 bin 500 lira verdiğini anlattı. Daha sonra Adalıtaş’a ulaşamadığını dile getiren Gök, “Paramı geri vermedi. Borçlarını ödemesi için uyardım. Sokakta karşılaştık, benim ve esnafa olan borcunu ödemesini istedim. Küfürle konuştu. Kendimi kaybettim, o sinirle bıçakladım. Dayımın suçla ilgisi yoktur. " ifadelerini kullandı.

Öldürülen Ali Adalıtaş'ın eşi Gülseren Adalıtaş, kocasını Reşit Kamacı'nın azmettirmesiyle Yunus Emre Gök'ün öldürdüğünü iddia etti. Kayınbabası öldükten sonra Reşit’in oturdukları evin üstünü çıktığını aktaran acılı eş, “Aramızda tartışmalar oldu. Reşit, eşimi kendisinin öldürttüğünü kayınbiraderim Metin'e söylemiş." dedi. Adalıtaş, eşinin ölmeden önce, başına bir şey gelirse savcıya vermek üzere kendisine verdiği yazılı belgeleri de savcıya verdiğini söyledi.
Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası